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[비건] 고추 튀김 Fried Vegan peppers

비 내리는 날, 바삭바삭 비건 고추튀김에 비건 맥주 한 잔 어떠세요?

비건 고추 튀김
Fried vegan peppers

재료
고추 10~15개, 당면, 두부, 마늘, 파, 당근, 튀김가루, 식용유

양념
연두청양초 1T, 소금 1/3T, 후추 조금, 감자전분 수북히 1T, 참기름,

레시피
1. 당면을 물에  15분 정도 담궈 불린 후, 끓는 물에 익혀줘요.
2. 고추를 깨끗이 씻어 반을 갈라 씨를 모두 제거해줍니다.
3. 고추 안에 넣을 속을 만들게요. 두부를 으깨고, 파와 양파, 당근을 다지는 형태로 썰어 넣어요. 익힌 당면의 물기를 제거하고 속에 넣을 수 있게 잘게 썰어요. 연두청양초 1스푼, 소금 1/3 스푼, 후추 조금 넣고 감자전분을 수북히 1스푼 넣고 같이 버무려줍니다.
4. 고추 안에 튀김가루를 묻히고 속재료를 꾹꾹 눌러 담아주세요.
5. 튀김가루 4 국자에 감자전분 1국자 넣고 물을 조금씩 넣으면서 살짝 묽을 정도로 반죽을 만들어주세요.
6. 속재료를 넣은 고추에 튀김 곳을 입혀주고 예약된 기름에 넣어 튀겨주세요. 노릇노릇한 황금색 옷이 나오면 완성이에요!

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Fried vegan peppers

Material
10 to 15 chili peppers, noodles, tofu, garlic, green onions, carrots, frying powder, cooking oil

Seasoning
1T yondu spicy, 1/3T salt, a little pepper, potato starch, 1T sesame oil, sesame oil,

Recipe
1. Soak the noodles in water for about 15 minutes and cook them in boiling water.
2. Wash the peppers clean and cut them in half to remove all seeds.
3. I'll make the filling for the chili pepper. Mash tofu, chop green onions, and carrots. Drain cooked noodles and chop them into small pieces for filling. Add 1 spoon of green vinegar, 1/3 spoon of salt, a little pepper, and 1 spoon of potato starch and mix together.
4. Coat the chili pepper with frying powder and press down on the filling.
5. Put 1 ladle of potato starch in 4 ladle of frying powder and add water little by little to make the dough slightly watery.
6. Coat the stuffed peppers with batter and fry them in reserved oil. If you get a golden yellow outfit, it's complete!
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